Spelen in een vertrouwde omgeving waar ontwikkeling,
aandacht & liefde voor kinderen centraal staan!

Visie

Ik vind het belangrijk dat kinderen bij de gastouder kunnen spelen in een vertrouwde omgeving, waar ze zich veilig voelen en daardoor optimaal kunnen ontwikkelen. Ik bied de kinderen een warm, liefdevol tweede huis waar ze volop de aandacht krijgen die ze verdienen, maar ook leren om zichzelf te kunnen vermaken.
 
Door dagritmekaarten te gebruiken, weten de kinderen wat we op een dag gaan doen. Dit zijn voor de kinderen herkenbare activiteiten die iedere dag terugkomen. Onder andere fruit eten, buiten spelen en gezamenlijk lunchen zijn iedere dag terugkomende activiteiten op het programma.
De kinderen herkennen de structuur van de kaarten al snel, het geeft ze geborgenheid en biedt hen rust en regelmaat.
 
Ik houd ervan om te werken met thema’s (winter, lente, pasen, koningsdag, moederdag, vaderdag, zomer, herfst, sint maarten, sinterklaas en kerst), daar leuke knutselwerkjes bij te maken samen met de kinderen en activiteiten te doen die aansluiten bij het thema op dat moment.
 
Ook trek ik er graag samen met de kinderen op uit, wandelen, fietsen, naar de kinderboerderij, of gewoon lekker thuis in de tuin spelen en rennen.

Sfeerimpressie

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om samen met uw kind(eren) een kijkje te komen nemen en kennis met mij te maken.

Amarins Blanke
Centraal gelegen
 

Amarins Blanke
Oude commissieweg 24
9257 MC Noardburgum
06-41641970
info@amarinsblanke.nl