Spelen in een vertrouwde omgeving waar ontwikkeling,
aandacht & liefde voor kinderen centraal staan!

Referenties

Met veel plezier gaat Jouke (1 jaar) wekelijks naar Amarins. Hij is blij haar te zien als we aankomen en is meteen “thuis”.  
Als we Jouke weer ophalen is hij lekker aan het spelen. Het is mooi om te zien dat jonge en oudere kinderen met elkaar spelen. 
Amarins is een ondernemende gastouder die leuke uitjes doet. Via WhatsApp krijgen we af en toe berichtjes/foto’s binnen over hoe het gaat. Erg leuk om als ouder op je werk deze berichtjes te krijgen!
Wij zijn erg blij met de diensten die Amarins aanbied. Vanwege wisselende werktijden kunnen we toch altijd bij haar terecht, ook al is het op het laatste moment. 
Ben je opzoek naar een lieve, ondernemende gastouder met oog voor je kind. Ga dan eens bij gastouder Amarins kijken! Wij bevelen haar van harte aan! 


De eerste indruk was gelijk goed, niet alleen bij ons, maar ook bij onze dochter van 3.
Wat heeft ze een fijne tijd bij Amarins gehad. Lekker spelen, fietsen, wandelen, buiten spelen, zwemmen, naar de kinderboerderij. Een vertrouwd plekje waar je kind veilig is. Wat ook super was is dat we overdag berichtjes kregen, soms met foto, hoe het ging of wat ze aan het doen waren. Dat was voor ons als ouders erg fijn. We wisten al dat het goed zat, maar met deze kleine berichtjes werd het toch maar weer even dubbel bevestigd. Zoek je een veilig, liefdevol adres voor je kind...ga eens bij Amarins kijken. We bevelen haar van harte aan. 


Als we aankomen bij Amarins is Tygo (10 mnd) meteen blij haar te zien. Hij glimlacht even en strekt zijn armpjes uit.
Mem is meteen niet meer interessant. Hij kan nog niet praten, maar hij vindt het duidelijk heel erg leuk bij Amarins!

Sfeerimpressie

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om samen met uw kind(eren) een kijkje te komen nemen en kennis met mij te maken.

Amarins Blanke
Centraal gelegen
 

Amarins Blanke
Oude commissieweg 24
9257 MC Noardburgum
06-41641970
info@amarinsblanke.nl